5 Ocak tarihinde başkan seçilmişti Hüseyin Üneş.

Geçen süre zarfında bana göre takımı düşüren başkan ünvanını elde etmesine rağmen yönetim diliyle bende olumlu iz bıraktı.

Özellikle de Türk spor kamuoyu önde değişik zamanlarda yaptığı açıklamalar ile de pozitif etki bıraktı, sempati oluşturdu. Her geçen gün de başkanlığa ısındığını ve diğerlerinin aksine bu koltukta kalıcı olduğunu da gösteriyor.

Şu ana kadar parasal anlamda kulübe ne verdi, ne kadar verdi bilmiyorum ama bu yeni sezonda işinin bir önceki döneme göre daha zor olduğu ortada. Bir defa biriken bir borç var ve gelir de eskisi gibi olmayacak.

Her ne kadar teknik direktör seçiminde aceleci davrandı, büyük bir riske girmiş olsa dahi iç ve dış transfer politikasının en azından sağlıksız olmayacağını düşünüyorum. Ama bunları yaparken bir iş daha yapması gerekir diye düşünüyorum, o da yönetimini yenilemesi.

Özellikle Ünsal Kıraç gibi önemli bir figürün ayrılmasından sonra bir olağanüstü kongrenin kulübe geleceği açısından faydalı olacağını sanıyorum.

17 kişiden oluşan yönetimde artık çalışamayacağı, katkısının dokunamayacağı isimlerle vedalaşmalı, heyecanlı, çalışkan yol arkadaşları edinmeli diye düşünüyorum. Birileri var, sırtında yük olmuş, atsın kurtulsun o yükten. Benden demesi. Bugünden o kongreyi yapmazsa yarın yapmaya kalkar, işe yaramaz.

Onursal Başkan Mehmet Sekmen de yönetime gireceklere meblağ belirtmesin, artık şart koşmasın. Nasıl olsa kimse o meblağı verip de girmiyor. Veren olsa da bir ya da iki kişi oluyor ancak.

Başkan Üneş, kendisine yarayacak kişileri alsın yönetimine, bir şekilde belediyeyi de ekonomik anlamda rahatlatsın.

Elbette Üneş’in de yarayacağına inandığı, parası da olan kişiler illa ki vardır. Bu benim son kararımdır.

NOT: Bana sorsalar ki BB Erzurumspor’da geçen sezon en değerli oyuncu kim, hiç düşünmeden, tereddüt etmeden, lafı eğip bükmeden, sağa sola sapmadan LEO derim, başka da bir şey demem!

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Aç kalmak alçaltan daha hayırlıdır ( Hz.Ömer)

DUVARIN DİLİ: Hayallar hawaii, hayatlar sanayii!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.