Henüz şu an hiç bir şey yine belli değil ama galiba durum ona doğru gidiyor!
Hem teşkilatın hem de milletvekillerinin ortak bir isimde mutabık kalmamalarından dolayı bildiğiniz gibi Mehmet Sekmen aday edildi.
Saklamaya falan gerek yok!
Bir anda 'toto'dan çıkmıştı!
Olurdu, olmazdı, az Erzurumluydu, çok Erzurumluydu derken, bir anda Genel Başkan ve Başbakan tarafından adı açıklandı ve resmen Erzurum adayı oldu.
***
İster içimize sindirelim, ister sindirmeyelim, o Sekmen ağabeyi bugün aday oğlu aday!
Yap'cek başka bir şey yoktu!
Bir yerde öptük, başımıza koyduk.
Başımla beraber dedik.
Ama..
***
Hop dedik, dur orda dedik!
Ama'sı var şimdi işte.
Ya bu toto-moto işlerinin devamı gelirse?
Evet, evet, ben ciddiyim!
Şimdi istermisiniz, beklediğimiz ilçe belediye başkan adaylıkları konusunda da Genel merkez bakar bizimkilerin yine bir şey-mir şey yapacağı yok, totodan yeni isimler yollasın!
Yollar mı, yollar!
***
Hem laf aramızda size bir şey söyleyeyim mi?
İki dönem Büyükşehir adayı ile birlikte ilçe belediye başkan adaylarını da aynı gün belirleyen Ak Partisi'nde gidilen yol, o yol gibime geliyor!
Sizi tenzih ederim!
Biz o yolu da yermiyiz, yeriz evelallah!
--
NOT 1: Belki yine arı çomağına el sokmuş gibi olacağım, üsyüme belki vazife de çok değil ama, hiç bir ala-veremin olmadığı Yakutiye, Palandöken ve Aziziye Belediye Başkanları başarılıydı! Neye göre, eski belediye başkanlarına göre! Mevcutların eski belediye başkanlarına göre avantajları var mıydı, vardı elbet. İnkar etmesinler, yukarıda Allah var! En azından onca personel yükü kalkmıştı omuzlarından. Hal böyle iken, mevcutlara göre çok daha başarılı olacaklarına inanılan isimler de varsa, elbette ki kendi bilecekleri iştir, getirsinler! Ama bence de iyi tartsın, biçsinler! Ona da söz edeyim, külli fesat mı olayım?
 
NOT 2: Zaten milletvekili oluş şeklinden dolayı oluşunu tutmamıştım, istifasını zaten hiç tutmadım! Hala bir keresinde de röportaj yaptığım ve beyefendiliğini bana da ıspatlayan Hakan Şükür'ü ben G.Saray'ın ve de milli takımın efsane golcüsü olarak andım, öyle de anıyordum! Özetle, bana göre, Hakan Şükür 'hay'dan geldi, 'huy'a gitti! 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
anahtar6 2013-12-18 21:00:03

hepimiz "hay" dan geldi̇k "hu" ya gi̇deceyi̇z