Korona virüse karşı ülke genelinde örnek gösterilecek bir performans sergileyen Palandöken Belediyesi, şimdi de ilçe genelinde farklı hizmetlere imza atmaya hazırlanıyor.

Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar, pandemi nedeniyle geçirilen sokağa çıkmanın kısıtlı olduğu günlerde belediye olarak boş durmadıklarını, başta Korona’ya karşı verdikleri mücadele olmak üzere, ilçe genelinde ciddi çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Onursal başkanlığını yapmaktan onur duyduğum Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu üyeleri olarak ziyaret ettiğimiz Başkan Sunar, Erzurum genelinde tüm kurumların pandemiye karşı esaslı çalışmalar yaptıklarını bu sayede de vaka sayısının Erzurum nüfusuna oranla çok çok düşük kaldığını hatırlattı.

Palandöken Belediyesi olarak, binlerce ev ve mekana hijyen hizmeti sunduklarını, özellikle topluma açık alanlarda aralıksız temizlik yaptıklarını ve vatandaşa kurallara uymaları konusunda eğitimci uyarılarda bulunduklarını anlattı.

Palandöken Belediyesi’nin, yeni dönemde yeşil alana ve çevre düzenlemesine her zamankinden daha çok önem vereceğinin altını çizen Başkan Muhammed Sunar, “Unutmayalım ki kış sporları merkezleri ve birçok spor tesisleri ilçemizde bulunmaktadır. Bu sebeple gençlerimizin daha çok sporla meşgul olması ve şehrimizi ziyaret eden misafirlerimizin ilçemizden mutlu ayrılması için belediye olarak elimizden gelen her türlü yeniliği ve hizmeti sunmaya azami çaba gösteriyoruz. Birkaç yıl içerisinde ilçemiz ülke genelinde parmakla gösterilecek bir yapıya kavuşacak inşallah ” dedi.

Başkan Sunar’ı, belediyedeki makamında, platform sözcüsü Yavuz Demir, platformun çalışkan üyeleri Tuba Işık ve Hakan Taşkın’la birlikte ziyaret ettik.

Henüz genç bir avukatken tanıdığımız Başkan Sunar, bir yandan mesleğini başarıyla yürütürken diğer yandan da AK Parti’de siyaset yaptı ve parti yönetiminin adeta isimsiz kahramanları arasında yıllarca AK Parti’ye hizmet verdi.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde de AK Parti, üyelerinin genel kabulü ile Muhammed Sunar’ı Palandöken Belediye Başkan adayı gösterdi ve O da seçilerek, bugünkü görevine başladı.

Yakından biliyorum, Başkan Sunar’ın Palandöken’e dair iz bırakacak plan ve projeleri mevcut. Ne yazık ki araya pandemi süreci girdi ve tüm ülke genelinde olduğu gibi Erzurum’da da hemen bütün kurumların planları çalışmaları ya ertelendi ya da süre olarak ileri tarihe sarktı.

Palandöken Belediyesi, bu yaz olmasa bile seneye Palandöken ilçesi genelinde herkesin memnuniyetle karşılayacağı ciddi çalışmaları olacak.

Biz, Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu olarak, özellikle Korona virüs’e karşı belediye olarak yürüttükleri başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür belgesi takdim ettik ve çalışmalarında başarılarının artarak devam etmesini temenni ettik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.