Sevgili Dostlarım bugünkü konumu BABA ve tüm BABALARA Ayırmak istiyorum!
koskoca 73 yıllık çınarım canım Babam bundan tam üç sene önce Allah Teâlâ’nın Rahmetine Kavuştu.  BABAM ve tüm ölmüşlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.  Mekânları Cennet olsun.
İnna  lillahi ve inna ileyhi Raci un
Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır
İnsan  doğar büyür yaşar ve ölür, Hayatın Acı gerçekleri Gelir bir gün kapınızı çalar Ummadığımız Bir Anda, Bir Gün gelir biter Bu canda Bir gün gelir Gülen Gözlerimiz Ağlar bir Anda,
Adamın biri Hazreti Peygamber Efendimize gitmiş, nasihat istemiş.
“Baban vefat etti mi?” diye sormuş, Hazreti Peygamber.      
“Etti, ya Resulallah” demiş adam Hazreti peygamber, “Öyleyse sana nasihat olarak babanın vefatı yeter.” cevabını vermiş. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed de bir yetimdi.                                                                                  
En iyi o bilirdi babasızlığı ve anasız lığı. Rabbim onu yetimlerin içinden seçmişti. Onun için nasihat etmedi o adama. Babasızlığı çok iyi biliyordu sevgili peygamberimiz.
Yaşınız kaç olursa olsun Bir babanın gitmesiyle bitiyor çocukluğunuz.  Çünkü sadece babanız hayatta ise siz bir çocuksunuz Kaybedilen babayla birlikte defnediliyor evlatlığınız.                                                                                                 
Baba demek, sevgi demek…
Her erkekte Babasını görüp, onun sevgisini istemektir.
Babasızlık…                                                                          
“Kimse beni onun kadar sevemezdi” diyecek kadar sessiz ve derindir Baba sevgisi.
Ölüm Eskidir ama her insan için yenidir acısı
Benim baba sevgim; büyük ve tarifsiz bir sevgiydi, şuan çok özlüyorum git gide büyüyor acısı içimde. Asla unutmak istemediğim yarım kalan tarifsiz bir sevgidir bendeki baba sevgisi
Unutmamalı ki Baba, ailenin saadet semasından bir güneştir, Baba, koruma ve yardımın, anne şefkat ve sevginin sembolüdür, sahip çıkın babanıza ve annenize özellikle yaşlılık dönemlerinde bırakmayın ellerini.  Babana riayet edersen, sende oğlundan hürmet ve riayet bekleyebilirsin. Hz.Ali (R.A.)
Babam hayatta iken söylediğim bir söz vardı 5 tane evladım var, 3 büyüyor 2 siz gün geçtikçe küçülüyor diyordum. Küçülen 2 evladım dan birisi Babam diğeri ise Annemdi. Çünkü onlar gün geçtikçe çocuklaşıyor ve daha nazlı oluyorlar,  bir çocuk gibi ilgi bekliyorlar.                                                         
“ Şimdi ise 4 çocuğum kaldı çocuklarımın en nazlısı gönlümün sultanı canım Annem “                      
Babam hakkında yazacağım o kadar çok şey var ki ama ne kelimeler yeter nede sayfalar;  hepsini yazsam cilt cilt roman olur aslında
Analarımızın ve Babalarımızın kıymetini bilelim, onların Duasını alalım Allah tüm Baba ve Annelerimize hayırlı uzun ömürler versin
Yokluğunda kor alevlere döndü yüreğim,
Son kez olsun yüzün göreyim Tek bir kez daha sarılayım,
Adam gibi adam gözümün nazlısı,
Karlı dağım Aslan BABAM
Kaybetmiş olduğumuz bütün Babalarımızın mekânı cennet olsun,  Rabbim onlardan razı Efendimiz ( S. A. S ) şefaatçisi olsun inşallah amin.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.