Fırsatçılığı sevmem, fırsatçılardan hazzetmem ama ne yalan söyleyeyim, CHP ve MHP Grup Başkanvekillerini bugün NTV'de canlı yayında dinledikten sonra gelin bu darbe girişimi sonrasında oluşan milli beraberliği fırsata dönüştürelim derim. Çok güzel mesajlar verdiler.
Ülkemizin karşı karşıya kaldığı bu badireden nasıl tek vücut olarak kurtulduysak, belayı başımızdan defettiysek aynısını bundan sonra da deneyelim. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın yollarını arayalım, ayrışmalara bir son verelim. Türkiye'nin bugünkü muhteşem tabolsunun daimini sağlayalım. Devlet idaresi, bu darbe girişiminde bulunanları cezalandırsın.
Ne gerekiyorsa yapsın. Ama biz de vatandaş olarak üzerimize düşeni yapalım. Birlik ve beraberliğimiz pazara kadar değil, mezara kadar olsun. 12 Eylül'ü 16 yaşında yaşamış, bunu 2013 yılında kaleme de almış, hatta mini bir hikayesi de olan biri olarak bu darbe girişiminden ders çıkartalım ve artık olması gerekenleri hayata geçirelim. Bahsettiğim bu mevzu ile ilgili Mevlana'nın şu sözünü hiç aklımdan çıkarmam: Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.