Erzurum'un 2011 yılında ev sahipliği yaptığı 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yaptırılan ve Türkiye’de tek, dünyanın da üç büyük atlama kulelerinden biri olma özelliğine sahip Türk Telekom Atlama Kuleleri yaşanan heyelan nedeniyle göçmesi sadece Erzurum’ un değil 77 Milyon Türk halkına mal olan kulelerin göçmesidir.
Yıkıldığı günden beri basında sürekli takip ediyorum neden yıkıldı? 
Niçin yıkıldı?  Suç müteahhidimi, yoksa toprak kayması mı gibi haberlere yer veriliyor.
Tabi bunlarda araştırılsın, suçlu kimse, günah keçisi kimse cezasını çeksin
Beyler yıkılan yıkıldı artık bırakın bunları
Yetkili merciler gerekli kararı veya cezayı verecektir. 
Atlama kulelerinin biran önce yapılması gerekiyor
Aksi halde zararımız daha büyük olacaktır
 Atlama Kulelerini en geç kış a kadar hazır hale gelmesi için kamuoyu oluşturalım, gelin birlik olalım.  
Aksi takdirde milli kayak sporcularının yurt dışına eğitim için çıkmaları ve yurt dışından gelen onca kayakçıların Erzurum yerine başka yerlere gitmeleri hem döviz kaybına hem de itibar kaybına yol açacaktır.
 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için Erzurum’a kazandırılan dünya standartlarındaki tesislerin, 25 sporcu evi, kule tepesinde bir restoran, otel, spor salonu ve 8 bin metreküp göleti barındıran atlama kulelerinin zaman kaybına tahammülü yoktur. 
 
   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ASİL DADAŞ 2014-08-02 21:37:23

herkesi̇n duyarli olmasi lazim