Türk İslam aleminin eğitime ve dine susamış Müslüman evlatlarını hunharca kullanıp, uluslararası terörize ihanetlerine alet edip adlarını, şanlarını, samimiyetlerini ihanete devşiren FETÖ’nün

Darbe yapmasından medet umanlar, darbeye davetiye çıkaranlar, siyasi ikballerini yurtta sulh konseyinde konumlandırmaya hazırlananlar, darbe ile siyasi mevzi kapmaya çalışanlardır.! Asıl siyasi ayak.!

Nitekim dini ve eğitimi sermaye edinen FETÖ’nün devşirmeye çalıştığı ibadet ve inanç üzere insanları belirli kurumlara güvenip getirmek, atamak FETÖ’nün siyasi ayaklığı değildir.

Zira alçak darbenin siyasi müdahale tarafı AKP ve MHP dir. Darbenin olası başarısı akabinde siyaseten nemalanacak olanlarda Siyasi ayağı açıklama ve anlamlandırma yarışına giren Yurtta Sulh konseyinin bir birine benzemez siyasi üyeleridir.!

Fetö din, eğitim, ticari ve bürokratik temelli ülkemizin bir çok kesimini belirli dönemlerde etkisi altına almaya ve kullanmaya çalışan uluslararası ajan bir virüstür.!

Bu virüsü bütün Türk İslam coğrafyasına kontrol etmek ve yönetmek üzere bulaştıran ve yayan Amerika ve İsrail’dir.!

Virüsü bataklığında arayamadıktan, kurutamadıktan sonra, virüsü bilerek bulaştıranlar ile virüsün bulaştığı insanları, kullananlar ile kullanılanları , aldatanlar ile aldatılanları, kandıranlar ile kandırılanları hain virüs yayanlar ile mağdur virüs bulaştırılmış hastaları kıldan ince kılıçtan keskin bir adil cerrahi müdahale ile bir birinden ayırt edemedikçe sapla samanı birbiriyle karıştırmak gibi belki kolay ama vebali ağır olacaktır.! Asıl siyasi ayaklara ise meze ve malzeme çıkacaktır.! Vesselam…

Selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.