Zehir tacirlerine geçit yok

Erzurum'da, 633,65 gram metamfetamin ile yakalanan İran uyruklu şüpheli, tutuklandı.

admin
admin
26 Ekim 2017 Perşembe 07:48
Zehir tacirlerine geçit yok

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürütüğü soruşturma çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti ve sevkiyatının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede Erzurum-Erzincan Karayolu üzerinde uygulama yapan ekipler, plaka ve sürücüsü açıklanmayan yolcu otobüsünü durdurdu.

Araç içerisinde kimlik kontrolü gerçekleştiren ekipler, durumundan şüphelendikleri İran uyruklu şahsın çanta ve montunda yaptıkları aramada 633,65 gram metamfetamin ele geçirdi.

Uyuşturucuyu İran'dan getirdiğini ve satmak için batı illerine gittiğini belirlenen zanlı, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Metamfetamin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.