Yol kontrolünde yakayı ele verdiler

Erzurum'da yolcu otobüsünde yapılan kontrolde yasa dışı yollarla Batı ülkelerine gitmeye çalışan 53 yabancı uyruklu yakalandı.

admin
admin
02 Haziran 2017 Cuma 17:51
Yol kontrolünde yakayı ele verdiler

Kentin Aziziye ilçesi kuzey çevreyolunda yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, durumundan şüphelendikleri plakası açıklanmayan yolcu otobüsünü durdurdu.

Ekipler, araçtaki 53 kişiyi indirdikten sonra yaptıkları kimlik kontrolünde, bu kişilerin farklı ülkelerden yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapan yabancılar olduğunu tespit etti.

Emniyet müdürlüğüne götürülen yabancı uyrukluların verdikleri ifadelerde, Türkiye üzerinden Batı ülkelerine gitmek üzere yola çıktıklarını söyledikleri öğrenildi.

Öte yandan, aynı şube ekiplerinin gerçekleştirdikleri başka bir operasyonda ise bir minibüs içerisinde bulunan sebze kasalarının içerisine gizlenmiş vaziyette 14 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.