Uyuşturucu zanlısı pijamayla kaçmak isterken yakalandı

Erzurum'da "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat polislerinin desteğiyle yapılan operasyonda 2 kişi gözaltına alındı

admin
admin
25 Temmuz 2018 Çarşamba 14:00
Uyuşturucu zanlısı pijamayla kaçmak isterken yakalandı

Erzurum'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon sırasında pijama ile kaçmak isteyen şüpheli, polislerce yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, bu kapsamda şüpheli iki kişinin yakalanması için Yakutiye ilçesinde sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Özel harekat polislerinin de desteğiyle gerçekleştirilen drone destekli operasyonda, zanlılar gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin kendisini yakalamak üzere evinin kapısından girdiği gören şüphelilerden S.A. üzerinde pijama ve atletle pencereden atlayıp kaçmak istedi.

Bu sırada evin çevresinde tedbir alan ekipler, kaçmak isteyen S.A'yı drone ile yapılan takip sonucu kısa sürede yakaladı.

Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin adreslerindeki aramalarda, biri kuru sıkı olmak üzere 2 tabanca ile 55 uyuşturucu hap hap ele geçirildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumUyuşturucu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.