Takla atan kamyonet hurdaya döndü: 1 ölü, 5 yaralı

Erzurum’un Horasan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

admin
admin
24 Ekim 2018 Çarşamba 10:03
Takla atan kamyonet hurdaya döndü: 1 ölü, 5 yaralı
Kaza, saat 08.20 sıralarında Erzurum-Horasan karayolu 5. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sefer C. yönetimindeki 34 HG 2122 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak takla attı.
Kazada araçta bulunan M.Y. olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan sürücü Sefer C, çocukları Ezgi C, Muhammed C, Hadi C ve Alirıza C. ise sevk edilen ambulanslarla ilçede bulunan devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hayatını kaybeden M.Y.'nin cenazesi hurdaya dönen otomobilde sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. M.Y.'nin cenazesi Horasan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Emniyet ekipleri kazanın meydana geldiği anayol üzerinde olası bir kazaya sebebiyet vermemek için güvenlik önlemi aldı.
Araçta bulunan ailenin İstanbul’dan Iğdır’a gittikleri öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 24.10.2018 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.