Şüpheli hareketleri ele verdi; Suç makinesi yakalandı

"Dolandırıcılık" ve "hırsızlık"tan sabıkalı cezaevi firarisi hükümlü Erzurum'da yakalandı

admin
admin
11 Aralık 2019 Çarşamba 12:49
Şüpheli hareketleri ele verdi; Suç makinesi yakalandı

Türkiye'nin farklı illerinde 20 ayrı "dolandırıcılık" ve "hırsızlık" suçuna karışan ve cezaevi firarisi olan hükümlü Erzurum'da gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde yaptıkları uygulama sırasında durumundan şüphelendikleri Ozan A'yı Yakutiye ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde durdurdu.

Ekipler, kimlik bilgilerini sorguladıkları Ozan A'nın, Tarsus Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar ettiğini belirledi.

Şüphelinin detaylı incelemesini gerçekleştiren ekipler, bu kişinin Ankara, Adana, İzmir, Bursa, Malatya, Kütahya, Yalova, Denizli, Trabzon, Muğla ve Hatay'da 18'i "dolandırıcılık", 2'si "hırsızlık"tan olmak üzere 20 ayrı dava dosyasında suç kaydının olduğunu tespit etti.

Bu dosyalardan 4'ünde hakkında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu anlaşılan Ozan A, gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Editör

Son Güncelleme: 11.12.2019 23:37
Anahtar Kelimeler:
ErzurumSuç Makinesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.