Polisin ‘dur’ ikazına uymayan şüpheli ateş açılarak yakalandı

Erzurum’da gece saatlerinde polisin ‘dur’ ikazına uymayarak önce otomobille sonra da yaya kaçan ve iki otomobile çarpan şüpheli, ateş açılarak yakalandı.

admin
admin
31 Ağustos 2017 Perşembe 13:40
Polisin ‘dur’ ikazına uymayan şüpheli ateş açılarak yakalandı

Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri ihbara konu otomobille kaçan şahsı Palandöken ilçesi Kayakyolu semti Osman Bektaş Mahallesi'nde durdurmak istedi. Bir süre yaşanan kovalamaca sırasında şüpheli şahsın kullandığı otomobil park halindeki iki otomobile çarptı. Daha sonra otomobili bırakarak yaya olarak kaçan şahsı durdurmak için polisler havaya 6-7 el ikaz ateşi açtı. Takviye polis ekiplerinin de sokağı daraltmaları üzerine şüpheli şahıs yakalanarak etkisiz hale getirildi. Polise mukavemette bulunan şüpheli yüz üstü yere yatırılarak elleri arkadan kelepçelendi.

Yaşanan anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Şüpheli şahıs sorgulanmak üzere Yenişehir Polis Merkezine götürüldü.

Editör

Son Güncelleme: 31.08.2017 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.