Polis her yerde onu arıyordu

Firari suç makinesi Erzurum Emniyeti tarafından yürütülen operasyonla yakalandı.

17 Nisan 2017 Pazartesi 15:50
Polis her yerde onu arıyordu

Firari şahsın daha önceki hırsızlık anlarında görüntülere yansıyan rahat tavrı ise pes dedirtti.

Trabzon Akçaabat Cezaevinden 5 Aralık tarihinde firar eden ve birçok suçtan aranan 27 yaşındaki Y.Y., Erzurum’da yakalandı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında yakalanan Y.Y.’nin, hırsızlık, taksirle öldürme ve yaralama olmak üzere 10 ayrı suçtan arandığı ve kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Y.Y., Erzurum Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

5 Aralık 2016 tarihinde Akçaabat Cezaevinden firar eden Y.Y.’nin Erzurum’a gelerek 5 ayrı hırsızlığa daha karıştığı tespit edildi. Suç makinesi Y.Y.’nin, Palandöken ve Yakutiye mahallelerindeki 5 evde meydana gelen hırsızlık suçlarına karıştığı öğrenildi.

RAHAT TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Y.Y.’nin cezaevi firarından sonra karıştığı hırsızlık olayının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde hırsızlık yapacağı evin etrafında bir müddet gözetleme ve keşif yapan zanlının rahat tavırları adeta pes dedirtti. Güvenlik kameralarına yansıyan o anlarda önce apartmanın içerisine giren Y.Y.'nin, daha sonrasında binanın tentesinin üzerine çıkarak ikinci kattaki eve balkondan girdiği görüldü.

Editör

Son Güncelleme: 17.04.2017 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.