Ovit’te feci kaza: 1 ölü

Rize-Erzurum karayolunun Ovit dağı çıkışında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

admin
admin
18 Nisan 2019 Perşembe 09:23
Ovit’te feci kaza: 1 ölü

Alınan bilgiye göre, Rize-Erzurum karayolu Ovit Tüneli İkizdere girişinde Ahmet Bakar (56) yönetimindeki 25 ED 587 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karayolu kenarındaki aydınlatma direğine çarparak takla attı.

Kazayı haber alan AFAD ve İkizdere Arama Kurtarma (İDAK) ekipleri tarafından araç içinde sıkışan sürücüsü zorlukla çıkarıldı. Araç sürücüsü Ahmet Bakar kaza yerinde hayatını kaybederken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Ahmet Bakar’ın AK Parti İspir Karşıyaka Mahalle Başkanı olduğu öğrenildi. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de kaza sonrası bir taziye mesajı yayımladı.

Öz mesajında, “İspir Karşıyaka Mahalle Başkanımız, Ahmet BAKAR’ın elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrendik. Kendisine Allah’tan Rahmet, ailesine,yakınlarına ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Erzurum.ispirAhmet Bakar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.