OTİZMLİ MUHAMMET’İ BU HALE BİR ASTSUBAY GETİRDİ

Erzurum’un Yıldızkent semtinde insanı “insanlığından utandıran” bir olay yaşandı.

admin
admin
26 Ocak 2017 Perşembe 19:09
OTİZMLİ MUHAMMET’İ BU HALE BİR ASTSUBAY GETİRDİ

İddiaya göre, 21 yaşındaki zihinsel özürlü Muhammet Lütfü Arpatoğlu, evlerinin önünde, komşu çocukları tarafından alaya alındı. Kendisi ile alay eden çocuklara tepki gösteren Muhammet Lütfü Arpatoğlu’na, Dumlu’da astsubay olarak görev yapan çocukların babası İ.K. saldırdı. Aldığı darbelerle yüzü, gözü şişen, dudakları patlayan talihsiz genci, gözü dönmüş saldırganın elinden çevreden yetişenler güçlükle aldı.

Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Muhammet Lütfü Arpatoğlu tedavi altına alınırken, İ.K hakkında, baba Sinan Arpatoğlu, suç duyurusunda bulundu ve şikayetçi oldu.

Konunun kendisine iletildiğinde; duyduklarına ve gördüklerine inanamadığını belirten Palandöken Otizmli Çocuklar Derneği Başkanı Nazan Yaşarbaş, “Muhemmet’i böylesine acımasızca döven ve tanınmaz hale getiren insan olamaz” dedi. Dernek olarak konunun yakın takipçisi olduklarını belirten Yaşarbaş, “Bu saldırganın en ağır şekilde cezalandırılması için ne gerekiyorsa, nereye başvurulması lazım geliyorsa her yolu deneyeceğiz. Zihinsel özürlü bir insanla alay eden çocuklarını cezalandıracak yerde, böylesi biçare ve yardıma muhtaç evladımıza saldıran o şahsı şiddetle ve nefretle kınıyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2017 00:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kubra 2017-01-28 12:28:02

Yalan yanlış haber yapma medya astsubayın çocuğu olarak bildiniz kişi kız kardeşidir ve alay ettigini bildiğiniz kişi kocaman yaşını başını almış bir bayandır mesai bitişi evine gitmek üzere evine giden bu bayan Muhammet Lütfü taraftan tacize uğramıştır sizler yalan dolu haber yaparak bu insanlari duzenlerinden ettiniz ve bir çok insanın nefret dolu bakışlarını üzerlerine çektiniz kimse böyle bir hastalığı olan insanlara bu tür bir rahatsızlık vermez madem böyle bir rahatsızlığı var ailesi akşamın 8 inde nasıl başı boş bırakır dışarı bu zamana kadar namuslarini teslim etmemek için canlarını veren bir çok kızımız toprağın altın da nerden bilebilir insan karşısındakinin rahatsızlığını bunu bilen ailesi neden sahip çıkmıyor da olayı bu şekilde carpitiyor bende bayanım benimde başıma Muhammet Lütfü tarafından yada herhangi bir otizm hastası tarafından gelmeyeceğini artık savunamayacakmiyiz kendimizi ya namusumuzu yada canimizimi vermeliyiz biz bayanlar cikmayalim mı dışarı başımıza ne gelecek korkusuyla bugün bi ailenin hayatını mahvettiniz abisinin kız kardeşini korumasının cezasını göreviyle odettiniz tebrikler medya büyük iş basardin

Misafir Avatar
sefa 2017-01-28 15:50:43 @Kubra

şerefsizler sizi mahvolduysa hayatınız ne mutlu bize ki daha mahvolmadı bunu yapan şerefsizde aynı şekile girecek fazlasıyla halen gelmiş burada savunma peşindesiniz utanmıyor musun sen ya nasıl insanlarsınız siz adi karektersiz köpekler sizi inşAllah bir gün gerçekten tecavüze uğrarsınızda haberlerde açıp izleriz..kahpe tohumları sizi inşAllah karşıma çıkarsın sülaleni kaldırırım senin buradan savunmasız bir insana el kaldırıcak kadar orospu çocuğusun ama erzurum bunu affetmez sen hiç merak etme.

Beğenmedim! (1)
Avatar
veli 2017-02-03 22:57:08

Bi haberin aslını iyi araştırıp öyle haber yapmak lazım taraflı haber yapmak yakışmıyor.Otizmli genç iş çıkışı bayana arkadan sarılarak taciz edecek o kişinin otizmli olup olmadığını bilmeyen sadece tacize uğramış bi bayanın vermiş olduğu tepkiyi engelliye saldırı olarak vermeniz hiç etik değil