ÖĞRETMEN, ELİNİ KAPIYA SIKIŞTIRAN MÜDÜRDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

​​​​​​​Erzurum'un İspir İlçesi'nde anaokulu öğretmeni M.A., elini sınıf kapısına sıkıştırdığı iddiasıyla okul müdürü F.S.'den şikayetçi oldu.

admin
admin
09 Mart 2017 Perşembe 00:18
ÖĞRETMEN, ELİNİ KAPIYA SIKIŞTIRAN MÜDÜRDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Olay dün saat 11.45 sıralarında İspir Anaokulu'nda meydana geldi. Kadın Okul Müdürü 33 yaşındaki F.S. ile aynı okulda görevli kadın öğretmen 29 yaşındaki M.A. arasında itfaiye ekiplerinin okulda yapacağı tatbikatla ilgili organizasyon çalışması yapılırken tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile iki öğretmen birbirine hakaret etti. İddiaya göre Müdür F.S., bu sırada M.A.'nın sağ elini 'Gökkuşağı' adlı sınıfın kapısına sıkıştırdı. M.A. ders sonrası hastaneye giderek tedavi oldu. Rapor alan M.A., daha sonra Emniyet Amirliği'ne giderek Okul Müdürü F.S.'den şikayetçi oldu. - Erzurum

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.