Kan yüklü tır alev alev yandı

İran’dan Almanya’ya giden ve dorsesinde içerisinde dolu kan torbaları bulunan tır alev alev yandı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

admin
admin
31 Ekim 2018 Çarşamba 13:25
Kan yüklü tır alev alev yandı

Erzurum’un Horasan ilçesi ile İran transit Yolu İğdeli Köyü yol ayrımı mevki'inde gece saatlerinde meydana gelen yangında, Erzurum istikametine giden Mehmet Albayrak idaresindeki içerisi dolu kan torbalarıyla yüklü 31 HB 307 plakalı tır bir anda henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde yanmaya başladı.

Sürücü tırı emniyet şeridine çekerek yangını itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen Horasan İlçe İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çıkan yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucunda yangın söndürüldü. Yangında yaralanan sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangından dolayı tır tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken Horasan- Ağrı yolunda ulaşım kontrollü olarak sağlandı. Yangının söndürülmesiyle trafik tekrardan normale döndü.

Tırın dorsesindeki içerisi dolu kan torbalarının gümrük onaylı olduğu ve İran’dan Almanya’ya götürüldüğü belirtildi.

Yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.

Öte yandan, jandarma ekipleri sabah saatlerine kadar olay yerinde nöbet tutarak, incelemelerde bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 01.11.2018 00:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.