Kaldırıma çarptı takla attı, başka bir otomobile çarpıp yolda ters döndü

Erzurum'da kaldırıma çarpıp takla atan ve bir taksiye çarpan otomobil, savrularak düştüğü yolda ters döndü. Büyük hasar gören otomobildeki 3 kişi ile taksici kazayı yara almadan atlattı.

admin
admin
01 Şubat 2019 Cuma 18:45
Kaldırıma çarptı takla attı, başka bir otomobile çarpıp yolda ters döndü

Erzurum'da kaldırıma çarptıktan sonra takla atan ve bir taksiye vurarak düştüğü yolda ters dönen otomobildeki 3 kişi ile taksici, kazada yara almadı.

Gökhan Çalış, Pasinler-Erzurum kara yolunun Atatürk Üniversitesi Kavşağı'nda, kullandığı 20 GC 890 plakalı otomobil ile trafik ışıklarına yaklaşınca durmak istedi.

Çalış, kar yağışının yolu kayganlaştırmasının da etkisiyle kontrolden çıkan aracı, trafik ışıklarında bekleyen araçlara çarpmamak için kaldırıma doğru manevra yapıp durdurmaya çalıştı.

Buna rağmen durmayan otomobil, kaldırıma vurup havalanarak takla attı. Ardından trafik ışıklarında bekleyen Enver Dumlu idaresindeki 25 TT 421 plakalı taksinin bagaj kısmına vuran otomobil, ters dönerek yola düştü.

Kazada, büyük hasar gören otomobildeki sürücü Gökhan Çalış, akrabası Maşuk Çalış ve Uğur Emre ile taksici Dumlu yara almadı.

Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, araçların yoldan çekilmesinin ardından normale döndü.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.