Jandarmadan nefes kesen operasyon

Büyükbaş hayvan hırsızlığıyla ilgili 4 şüpheli adliyeye sevk edildi

admin
admin
13 Ekim 2018 Cumartesi 21:21
Jandarmadan nefes kesen operasyon

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar doğrultusunda hayvan hırsızlığı olayıyla ilgili 4 şüpheli nefes kesen operasyonla yakalandı. Çalınan 6 büyükbaş hayvan bulunurken, zanlılar ise adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgilere göre, Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin takibi sonucu yapılan operasyonla Ağrı’dan Erzurum’a gelerek büyükbaş hayvan hırsızlığı yapan 4 şüpheli şahıs yakalanırken, çalındığı belirlenen 6 büyükbaş hayvan da bulundu.

Yapılan araştırmalarda çalınan 6 büyükbaş hayvanın Aziziye ilçesinde ikamet eden vatandaşlara ait olduğu tespit edilerek hayvanlar sahiplerine teslim edildi. Öte yandan, 4 şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca emniyet ve asayişin sağlanması ile vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik yapılan çalışmalara aralıksız devam edileceği belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 13.10.2018 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.