Jandarma suçüstü yakaladı

Erzurum'da horoz dövüştüren ve kısıtlamayı ihlal edenlere 30 bin 488 lira ceza…

admin
admin
23 Mayıs 2021 Pazar 08:57
Jandarma suçüstü yakaladı

Erzurum'da horoz dövüştürdükleri ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri belirlenen 12 şüpheliye 30 bin 488 lira ceza uygulandı.

Aşkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kandilli Mahallesi'nde horoz dövüştürüleceği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma timi ile söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, özel olarak hazırlanan alanda horoz dövüşü yaptıranları suçüstü yakaladı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edilen yaralı iki horozun sahibi G.S. ve E.K'ye 12 bin 488 lira ceza uygulayan ekipler, söz konusu alanda bulunan 12 kişiye de kısıtlama kurallarını ihlal etmekten toplam 18 bin lira ceza kesti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAşkaleJandarmaHoroz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.