Jandarma havadan denetledi

Jandarma, Erzurum-Artvin kara yolundaki bayram trafiğini helikopterle denetledi.

admin
admin
20 Temmuz 2021 Salı 21:24
Jandarma havadan denetledi

Anadolu Ajansı ekibinin de eşlik ettiği denetimde, 103 araç kontrol edildi, kurallara uymadığı belirlenen 5 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Erzurum'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı dolayısıyla helikopterle Erzurum-Artvin kara yolunda trafik denetimi yaptı.

Erzurum Devlet Hava Meydan Komutanlığından havalanan helikopterle ilk olarak kent semalarında sorumluluk bölgelerindeki araç yoğunluğunu denetleyen jandarma trafik ekipleri, daha sonra rotalarını bayram nedeniyle yoğunluk yaşanan Erzurum-Artvin kara yoluna çevirdi.

Buradaki trafiği havadan denetleyen ekipler, hatalı ve trafik kurallarına uymayan sürücüleri telsiz aracılığıyla kontrol noktasındaki ekiplere bildirdi.

Anadolu Ajansı (AA) ekibinin de eşlik ettiği denetimde, 103 araç kontrol edildi, kurallara uymadığı belirlenen 5 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Kentin farklı noktalarında güvenlik güçlerince denetimler, polis ekiplerinin de desteğiyle devam ediyor.

Editör

Son Güncelleme: 23.07.2021 04:40
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDenetimJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.