İlköğretim öğrencilerinin bıçaklı kavgası ölümle bitti

13 ve 15 yaşındaki çocukların bıçaklı kavgasında kan aktı.

admin
admin
05 Şubat 2019 Salı 14:59
İlköğretim öğrencilerinin bıçaklı kavgası ölümle bitti

Erzurum’da yaşları 13 ve 15 olan iki ilköğretim öğrencisinin okul önünde bıçaklı kavgası ölümle son buldu. Kavgada 15 yaşındaki öğrenci hayatını kaybetti, diğeri yaralandı.

Olay, bugün saat 11.15 sıralarında Erzurum merkez Gazi Ahmet Muhtar Paşa Okulunun önüne meydana geldi. Alınan bilgiye göre, daha önceden tartışma yaşayan ilköğretim öğrencisi H.A. (13) ile Muhammet Enes Ç., (15) kavgaya etmeye başladı. İddiaya göre kavgada iki çocuk da yanına getirdiği bıçakları kullandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan Muhammet Enes Ç. kaldırıldığı Palandöken Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Kavgada aldığı bıçak darbesiyle yaralanan H.A. da kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. H.A.'da suç aleti bıçakta ele geçirildi.

Olayla ilgili tahkikat başlatılırken hayatını kaybeden Muhammet Enes Ç.’nin cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Öte yandan kavganın sebebi henüz bilinmezken bazı öğrenciler iki çocuğun da şiddet içerikli dizilerden etkilenerek özenti içerisinde olduklarını ileri sürdü.

Editör

Son Güncelleme: 05.02.2019 19:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.