Hırsızlık yaptığı okullarda yemek yedi

Erzurum'un Palandöken ilçesinde iki okuldan 5 bin 200 lira çaldığı öne sürülen zanlı, güvenlik kameralarının incelenmesiyle yakalandı.

admin
admin
03 Kasım 2018 Cumartesi 00:32
Hırsızlık yaptığı okullarda yemek yedi

Erzurum'da girdiği iki okulda yemek yedikten sonra hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı gözaltına alındı.

Palandöken ilçesi Müftüsolakzade ve Adnan Menderes mahallelerindeki iki okuldan hırsızlık yapıldığı ihbarını alan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, hırsızlık yapmadan önce tanınmamak için bazı güvenlik kameralarının yönünü değiştirdiği anlaşılan 17 yaşındaki zanlı H.B'nin kimliğini, zanlının fark etmediği başka güvenlik kameralarını inceleyerek tespit etti.

Güvenlik kameraları ve okullardaki inceleme sonucu, bir okulun kantini ile bir okulun da müdür odasından toplam 5 bin 200 lira çaldığını ve hırsızlık öncesi okulların kantininde yumurta pişirip tost yaparak yediği anlaşılan H.B. polisin takibiyle yakalandı.

Üst aramasında okullardan çaldığı para ele geçirilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.