Evlenmek için evden kaçmış

Kaçırıldığı öne sürülen genç kız evlenmek için evden kaçmış...

admin
admin
09 Ekim 2018 Salı 08:30
Evlenmek için evden kaçmış

Erzurum’un Karaçoban ilçesinde zorla kaçırıldığı iddia edilen 17 yaşındaki Ayşe Gör isimli genç kızın evlenmek amacıyla kendi isteğiyle kaçtığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, H.G, 26 Eylül 2018 tarihinde Erzurum’un Karaçoban ilçesinde Polis Merkezi Amirliğine müracaatta bulunarak, 17 yaşında olan Ayşe Gör’ün öz kızı olduğunu ve daha önce kızını istemeye gelen M.Ç., R.Ç. ve H.Ç. isimli şahısların olumsuz cevap aldıktan sonra kızını zorla kaçırdıklarını beyan ederek şikayette bulunmuştu.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapılan şikâyetin ardından gerekli arama çalışmaları yoğun bir şekilde devam ettirirken bugün kaçırıldığı iddia edilen Ayşe Gör isimli bayanın, şikâyette bulunulan H. Ç. isimli şahısla, Hınıs ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığına birlikte giderek evlenmek maksadı ile kendi rızasıyla H.Ç isimli şahısla birlikte evinden ayrıldığını ve bu durumdan kendi ailesinin de bilgisinin bulunduğunu beyan ederek, herhangi bir kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığı belirtildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.