Erzurum’da uyuşturucu operasyonu; 4 gözaltı

Erzurum'da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı.

admin
admin
18 Eylül 2021 Cumartesi 11:37
Erzurum’da uyuşturucu operasyonu; 4 gözaltı

Erzurum Valiliği’nden yapılan açıklamada; Ağrı’dan Erzurum’a uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine Horasan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Horasan ilçesi uygulama noktasında araçlar durdurularak arandı.

Bir otomobil ve içindeki zanlıların üst aramasında, 102 gram metamfetamin, 2 adet uyuşturucu içme aparatı (pipe), 1 adet kasatura ile 13 adet cep telefonu ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, araçta bulunan 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Valilik açıklamasında ayrıca, “Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ile uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin arzıyla mücadelesi maksadıyla; ilgili mevzuatın verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine azim ve kararlılık ile devam edilmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Editör

Son Güncelleme: 21.09.2021 00:23
Anahtar Kelimeler:
ErzurumUyuşturucuOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.