Erzurum’da İYİ Parti ilçe başkanına saldırı

Erzurum Tekman’da İYİ Parti İlçe Başkanı Turan Çetinkaya, HDP’li bir grubun saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan Çetinkaya, hastanede tedavi altına alındı.

admin
admin
19 Haziran 2019 Çarşamba 20:47
Erzurum’da İYİ Parti ilçe başkanına saldırı

Tekman ilçesinde HDP’li bir grup İYİ Parti İlçe Başkanı Turan Çetinkaya’ya saldırdı. Saldırının ardından Çetinkaya hastanede tedavi altına alınırken, olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Kendisine 25-30 kişilik bir grubun saldırdığını belirten İlçe Başkanı yaşananları anlattı.

“Yerel seçimlerde biz her gittiğimiz köyde bunlarla karşılaşıyorduk zaten. O zamandan beri bizlere alerjileri vardı. Bu alerji artık patlama noktasına geldi” diyen Turan Çetinkaya’nın açıklamaları şöyle: “Belediyenin karşısındaki çay bahçesine oturmaya gitmiştim. Bana saldıran grup da o çay bahçesindeydi. Yaklaşık 25-30 kişi önce küfür ettiler. Daha sonra saldırıya geçtiler. Ellerinde sopalar vardı. Kamera kayıtları mevcut konu savcılıkta. Kameralardan 27 kişi tespit edildi. Hastanelik olduk, hastaneye kaldırdılar. Gözde, kafada hasar var. Orada emniyet güçleri ve duyarlı vatandaşların araya girmesiyle daha büyük bir felaketten kurtulmuş olduk”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.