Erzurum’da faciaya ramak kaldı

Kaza sonrası yolcu minibüsü alev alev yandı. 5 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı. Aracın taksitinin bitmediğini belirterek küle dönen minibüse bakakaldı.

admin
admin
07 Şubat 2018 Çarşamba 12:08
Erzurum’da faciaya ramak kaldı

Erzurum’da otomobil ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza anı ve minibüsün alev alev yanması güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza bugün saat 09.00 sıralarında Erzurum-Pasinler karayolu üzerinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Nihat Sönmez idaresindeki 25 D 9423 plakalı minibüs ile 44 EC 283 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada minibüs savrularak refüje çarptı ve bir süre sonra alev alev yanmaya başladı.

Minibüste bulunan 2 kişinin yangın başlamadan önce kendilerini dışarı atmaları faciayı önledi. Kazada 3’ü otomobilde 2’si minibüste olmak üzere yaralanan 5 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan trafik kazası çevrede bulunan bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kaza sonrası olay yerine gelen Nihat Sönmez’in kardeşi, aracın daha taksitinin bitmediğini belirterek uzun süre küle dönen minibüse bakakaldı.

Editör

Son Güncelleme: 07.02.2018 12:12
Anahtar Kelimeler:
ErzurumFaciaRamak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.