ERZURUM’DA BIÇAKLI GENÇLER DEHŞET SAÇTI

4 kişinin bıçaklandığı kavga kameralara an be an yansıdı

admin
admin
20 Mart 2017 Pazartesi 18:20
ERZURUM’DA BIÇAKLI GENÇLER DEHŞET SAÇTI

Erzurum’da iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada korku dolu anlar yaşandı. 4 kişinin bıçakla yaralandığı dehşet anları kameralara an be an yansıdı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Erzurum’da vatandaşların en yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi Çaykara İş Merkezi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceden aralarında husumet bulunan gençler Çaykara İş Merkezi önünde karşı karşıya geldi. ‘Sallama’ diye tabir edilen döner bıçaklarıyla birbirlerine saldıran gençler dehşet dolu anlar yaşattı. Olayı görerek gençlere müdahale etmeye çalışan bir kadın gözünün önünde birisinin bıçaklandığını görünce şoka girerek bayıldı. Çok sayıda polisin müdahale ettiği olayda 4 genç bıçaklanarak yaralandı. Polis güç kullanarak kavgacı gençleri etkisiz hale getirdi ve kelepçeleyerek polis otosuna bindirdi. Yaralanan 4 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Onlarca insanın gözü önünde yaşanan korku dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Öte yandan, yaşanan korku dolu anları görüntüleyen bir gazeteci polisin hedefi oldu. Gazetecinin görüntü almasına agresif tavırlarla yaklaşıp daha sonra da şiddet uygulayan polis memuru çevredeki vatandaşların da tepkisine neden oldu. Gazeteciye vurarak, “Çekme şu telefonunla seni de gebertirim” diyerek tehdit eden polis memuru diğer polisler tarafından uzaklaştırıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Volkan 2017-03-21 00:03:10

Bu lavuk polis gidip adam gibi kavgaya müdahale edeydi basından ne istiyo