Erzurum’da 174 polis açığa alındı

Erzurum’da FETÖ soruşturması kapsamında 174 polis açığa alındı.

27 Nisan 2017 Perşembe 15:08
Erzurum’da 174 polis açığa alındı

Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle aralarında 14'ü rütbeli toplam 174 polis açığa alındı.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, FETÖ/PDY ile iltisakı veya irtibatı olan kişilere yönelik soruşturma kapsamında, Emniyet Genel Müdürlüğünce yurt genelinde 10 bine yakın polisin tedbir amaçlı açığa alındığını söyledi.

Bu çerçevede Erzurum'da da polislerin açığa alındığını anlatan Azizoğlu, "Erzurum Emniyet Müdürlüğü bünyesinde de 14'ü rütbeli, 160'ı rütbesiz olmak üzere toplam 174 polis bu sabah itibari ile açığa alınmış oldu. Onlarla ilgili müfettişlerimiz tarafından da gerekli araştırma ve soruşturma yapılacak. Suçlu olanlar gerekli cezayı alacak." dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, yurt genelinde 9 bin 103 emniyet teşkilatı mensubunun FETÖ/PDY ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle görevinden uzaklaştırıldığı açıklamıştı.

Son Güncelleme: 27.04.2017 22:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.