ERZURUM'DA TERÖR PROPAGANDASINA 2 GÖZALTI

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Karaçoban İlçe Emniyet Amirliğince yapılan çalışmalarda 2 kişi, terör propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

admin
admin
14 Ocak 2017 Cumartesi 20:43
ERZURUM'DA TERÖR PROPAGANDASINA 2 GÖZALTI
Erzurum’un Karaçoban ilçesinde sosyal paylaşım sitesi üzerinden terör propagandası yaptığı tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. 2 kişinin ise yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.
Konuyla ilgili Erzurum Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Karaçoban İlçe Emniyet Amirliği tarafından son günlerde yaygın olan internet sosyal iletişim siteleri üzerinden terör örgütlerinin propagandalarının yapılması konusu ile ilgili olarak yaptıkları araştırma ve incelemelerde, Facebook adreslerinde PKK/KCK terör örgütü ile ilgili paylaşımlar yapan 4 şüpheli şahıs tespit edilmiş haklarında Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığında soruşturma dosyası açılarak Hınıs Sulh Ceza Hakimliğinde arama kararı alınarak şüpheli şahıslardan Ö.U, R.I gözaltına alınıp Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır. Şüpheli şahıslardan diğer iki kişiye ulaşılamamış fakat yakalanmaları için çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğümüzün ilgili birimleri tarafından, internet sitelerinden devlet büyüklerimize yönelik saldırı niteliğindeki paylaşımlar ve terör örgütleri ile propaganda konulu paylaşımlar yapan şahıslarla ilgili tespit çalışmaları büyük bir titizlikle yürütülmektedir" denildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.