Erzurum'da terör operasyonu

Karaçoban ve Tekman ilçelerindeki operasyonda terör örgütünün propagandasını yaptıkları ve örgütsel faaliyetlerde bulundukları iddiasıyla 12 şüpheli yakalandı.

admin
admin
20 Ağustos 2019 Salı 01:20
Erzurum'da terör operasyonu

Zanlılardan 6 av tüfeği, bir kuru sıkı tabanca, çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi

Erzurum'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 12 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla terör örgütü PKK/KCK'nın eylem ve faaliyetlerinin tespitine yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, çalışmalar sonucu örgütsel faaliyetlerde bulundukları ve kırsal alandaki terör örgütü mensuplarını övücü propaganda yaptıkları tespit edilen 12 şüphelinin adreslerini belirledi.

Karaçoban ve Tekman ilçelerinde özel harekat polislerinin desteğiyle eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 12 zanlıyı yakaladı.

Şüphelilerin adreslerindeki aramalarda 6 av tüfeği, bir kuru sıkı tabanca, mermiler ile çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar emniyete götürüldü.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.