Erzurum'da şüpheli ölüm

Evinde ölen anestezi teknikeri genç kadının cesedi otopsi yapılması için Erzurum Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

admin
admin
13 Nisan 2019 Cumartesi 16:46
Erzurum'da şüpheli ölüm

Erzurum'da evinde hayatını kaybeden ve ölümü şüpheli bulunan kadın anestezi teknikerinin cesedi, otopsi yapılması amacıyla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan anestezi teknikeri Gözde Çulhaoğlu (25), Palandöken ilçesindeki evinde rahatsızlanınca nişanlısı olan V.A. durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ile polise bildirdi.

Eve gelen sağlık görevlileri ve polislerce yapılan incelemede, yanında şırınga ve anestezi ilacı bulunan Çulhaoğlu'nun öldüğü belirlendi.

Ölümü şüpheli bulunan Çulhaoğlu'nun cesedi, otopsi yapılması amacıyla Erzurum Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Böbrek rahatsızlığı ağrılarını dindirmek için yüksek dozda anestezi ilacı kullanmış olabileceği belirtilen genç teknikerin kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiyle ortaya çıkacağı kaydedildi.

Çulhaoğlu'nun nişanlısı V.A. da polislerce ifadesinin alınması amacıyla Erzurum Cumhuriyet Savcılığına götürüldü.

Genç kadının cenazesinin, otopsinin ardından memleketi Kırıkkale'ye götürülmek üzere ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 14.04.2019 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.