Erzurum'da rüzgar felaketi

Kentte etkili olan şiddetli rüzgar yüzünden bazı binaların çatıları hasar gördü

admin
admin
12 Aralık 2018 Çarşamba 23:22
Erzurum'da rüzgar felaketi

Erzurum'da, etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bazı binaların çatılarında hasar meydana geldi.

Kentte dün başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren rüzgarın hızı, zaman zaman saatte 50-70 kilometreye ulaştı.

Özellikle kentin yüksek kesimlerinde etkili olan rüzgar sebebiyle Palandöken ilçesi Yıldızkent semtindeki Osmangazi Mahallesi 77. Sokak'ta bulunan 5 katlı apartmanın çatısı zarar gördü.

Yıldızkent IMKB Anadolu Lisesi yakınındaki binanın çatısından kopan parçaların sokağa düşmesi üzerine polis ekipleri çevre güvenliği aldı. Öğrencilerin binaya yaklaşmaması için de okul yetkilileri uyarılarda bulundu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye görevlileri, binada hasar tespit çalışması yaptı ve kopan parçaları temizledi.

Çatısı zarar gören apartmanın yöneticisi Nadim Salda, hasara kuvvetli rüzgarın yol açtığını dile getirerek "Binanın etrafında polisler önlem aldı. Burada önlem alınmasaydı zaman zaman çatıdan parçaların kopması yüzünden araçlar ve çocuklar zarar görebilirdi. Rüzgarın etkisiyle çatıdan kopan parçalar Allah'a şükürler olsun kimseye zar vermedi." dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumFelaketRüzgar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.