Erzurum'da kayıp genç kızı arama çalışmaları sürüyor

Erzurum'un Aşkale ilçesinde dört gün önce kaybolan 16 yaşındaki Didem T'nin bulması için çalışmalar devam ediyor.

admin
admin
14 Şubat 2020 Cuma 07:30
Erzurum'da kayıp genç kızı arama çalışmaları sürüyor

Meydan Mahallesi'ndeki evinden 10 Şubat'ta çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Demet T'nin bulunması için jandarma, polis ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin başlattığı arama çalışmaları sürüyor.

Ekipler, olumsuz hava koşullarına rağmen civarda, dere ve göletlerde arama, tarama faaliyeti yürütüyor.

Alınan bilgiye göre önceki gün evde anne babasıyla tartışan Didem Saat 12:30 gibi evden ayrılarak bir daha geri gelmedi.

Didem'in eve dönmesini bekleyen ailesi kızlarının eve gelmemesi üzerine akşam 18:30 sularında İlçe Polis merkezine giderek ihbarda bulundu.

İlçe Emniyeti, gelen ihbar anından itibaren Kaymakamlık tarafından oluşturulan Kriz Merkezi vasıtası ile Aşkale İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler kayıp kızı bulmak için seferber olurken, tüm güvenlik birimlerinin teyakkuza geçtikleri öğrenildi.

18:30 itibari ile Ekipler İlçe merkezindeki güvenlik kameralarını tek tek inceledi.

Didem'in en son Aşkale Erzincan karayolu Bölge Trafik mevkiine doğru gittiği tesbit edildi.

Didem'i arama çalışmaları Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Alay Komutanlığı ile Aşkale Emniyeti ve Jandarması, Erzurum AFAD ekipleri ile birlikte toplamda 100 kişiden oluşan bir ekip tarafından yapılmaya devam ediliyor. Ayrıca 2 adet eğitimli özel köpek ve drone da ekiplere yardımcı olarak çalışmalarda kullanıyor.

Editör

Son Güncelleme: 15.02.2020 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.