Erzurum'da ‘hırsız kapanı’ operasyonu: 14 kişi yakalandı

Ekiplerin 14 şüpheliyi gözaltına aldığı operasyonda, şüphelilerden biri evinin yatak odasındaki dolabın arkasına gizlenmiş şekilde yakalandı

admin
admin
13 Ekim 2018 Cumartesi 21:30
Erzurum'da ‘hırsız kapanı’ operasyonu: 14 kişi yakalandı

Erzurum'da düzenlenen "hırsız kapanı" operasyonunda haklarında kesinleşmiş 2 yıl ile 19 yıl 7 ay arasında değişen hapis cezaları bulunan 14 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmalar çerçevesinde kentte huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, bu çerçevede Palandöken, Aziziye ve Yakutiye ilçelerinde haklarında kesinleşmiş 2 yıl ile 19 yıl 7 ay hapis cezası bulunan zanlıların yakalanması amacıyla "hırsız kapanı" operasyonu gerçekleştirdi.

Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekiplerinin de desteğiyle 32 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda C.A, O.K, M.Ö, M.S, C.Z, A.Ö, M.Y, A.K, E.B, M.D, E.A, T.Ç. ve M.Y. gözaltına alındı.

ZANLI DOLABIN ARKASINA GİZLENDİ

Ekipler, hakkında 19 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı T.S'nin de Aziziye ilçesi Milli Egemenlik Caddesi'ndeki evinde olduğu bilgisini aldı.

Operasyon kapsamında eve girerek detaylı arama yapan ekipler, zanlıyı yatak odasındaki dolabın arkasına gizlenmiş şekilde yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Editör

Son Güncelleme: 14.10.2018 12:34
Anahtar Kelimeler:
ErzurumHırsız Kapanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.