Erzurum'da dehşet; Hastane bahçesinde silahlar patladı, ölü ve yaralılar var!

Erzurum'da kahvehanede başlayan silahlı kavga, hastane bahçesinde silahlı çatışmaya dönüştü. Ölü ve yaralılar var.

admin
admin
22 Haziran 2020 Pazartesi 00:14
Erzurum'da dehşet; Hastane bahçesinde silahlar patladı, ölü ve yaralılar var!

Erzurum'da husumetli iki aile arasında mahallede çıkan ve Palandöken Devlet Hastanesi'nin acil servisi önünde devam eden silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Yakutiye ilçesi Endüstri Caddesi Aşağı Sanayi Mahallesi'nde, aralarında önceden husumet bulunan Kaya ve Gençoğlu aileleri arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı.

Tartışmanın sopalı ve silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine taraflardan yaralanan bazı kişiler, Palandöken Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Husumetli iki aile üyelerinin söz konusu hastanenin acil servisi önünde bir araya gelmesiyle mahallede başlayan silahlı kavga burada devam etti.

Kavga, polis ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle yatıştırıldı. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ağa Oymak hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan 3'ü ağır 6 kişi de kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Palandöken Hastanesi girişinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, hastaneye gelen acil hastaları da kentteki başka hastanelere yönlendirdi.

Ekipler, çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Öte yandan hastane bahçesinde ve önünde patlayan silahlar büyük paniğe neden oldu. Atılan kurşunlardan çevredeki araçların da zarar gördüğü bildirildi.

Husumetli iki aile arasında yaklaşık 2 yıl önce kız kaçırma meselesi yüzünden silahlı kavga çıkmış, kavgada 2'si polis,15 kişi yaralanmıştı.

Editör

Son Güncelleme: 22.06.2020 12:21
Anahtar Kelimeler:
ErzurumSilahlı Kavga
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.