Erzurum'da 3 kız çocuğunu kaçırmak istediler

Erzurum'da 3 kız çocuğunu kamyonetle kaçırmak istedikleri öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

admin
admin
10 Ekim 2019 Perşembe 20:24
Erzurum'da 3 kız çocuğunu kaçırmak istediler

Yakutiye ilçesinde 5 gün önce meydana gelen olayda, iddiaya göre yaşları 10 ile 15 arasında değişen Suriyeli A.J, F.N ile T.C isimli kız çocuklarını kamyonetle kaçırmak istedikleri gerekçesiyle gözaltına alınan ve dün çıkardıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüpheli İ.G. ve S.H, bugün yeniden ifadeleri alınmak üzere Erzurum Adliyesine çağrıldı.

Cumhuriyet savcılığında, toplanan yeni deliller ve tanık ifadeleri doğrultusunda sorgulanan şüpheliler İ.G ve S.H sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Erzurum'da 5 Ekim'de yaşanan olayda Suriyeli 3 kız çocuğu iddiaya göre, kargo şirketinde şoför olarak çalışan İ.G ve beraberindeki S.H. tarafından kamyonetle kaçılmak istenmiş, şüpheliler aracın kasasındaki çocukların bağırmalarını duyan vatandaşların ihbarı üzerine polis ekiplerince kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki Yanıkdere mevkisinde yakalanmıştı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumKız KaçırmaTaciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.