Erzurum'da 194 kaçak göçmen yakalandı

Kentin 3 ayrı noktasında yakalanan İran, Afganistan ve Pakistan uyruklu kaçak göçmenler sınır dışı edilecek

admin
admin
29 Mart 2018 Perşembe 00:51
Erzurum'da 194 kaçak göçmen yakalandı

Erzurum'da yasa dışı yollarla yurda girdikleri belirlenen ve aralarında yaşlı kadın ile çocukların da bulunduğu 194 kaçak göçmen yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Erzurum-Ağrı karayolu, Kuzey Çevre Yolu Nenehatun mevkisi ile şehirlerarası otobüs terminali yakınında kaçak göçmenlerin gruplar halinde yürüdüğü ihbarı üzerine söz konusu bölgelere gitti.

Ekipler, bu alanlarda yaptıkları aramalarda, kaçak olarak yurda giren İran, Afganistan ve Pakistan uyruklu 194 kaçak göçmeni yakaladı.

Otobüslerle Gölbaşı ve Gürcükapı polis merkezlerine götürülen kaçak göçmenlerin işlemlerine başlandı.

İran'dan yasa dışı yollarla yurda getirilerek İstanbul'a götürülmek istendikleri belirlenen kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Aşkale ilçesindeki Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecek.

Editör

Son Güncelleme: 29.03.2018 00:52
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKaçak Göçmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.