Emniyetten başarılı operasyon

Erzurum Taş Mağazalardaki dört ayrı işyerinden değerli eşyaları çalan hırsızlar yapılan sıkı takip sonucu çaldıkları malzemelerle yakalandı.

admin
admin
01 Haziran 2017 Perşembe 02:33
Emniyetten başarılı operasyon

Erzurum’da Mayıs ayı içerisinde Taş Mağazalardaki dört farklı işyerine girerek ziynet eşyası, saat ve tespih gibi değerli eşyaları çalan hırsızlardan ikisi günler sonra Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı. İşyeri hırsızlıklarını yapan 18 yaşından küçük B.T. Erzurum’da yakalanırken, hırsızlıkların azmettiricisi olarak bilinen G.B., geçtiğimiz gün Trabzon Emniyet Müdürlüğü ile yapılan çalışma sonucu çaldıkları eşyaları sahte kimlik kullanarak satmak üzereyken kıskıvrak yakalandı. Yakalanan G.B.’nin cezaevi firarisi olduğu ve 11 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan G.B. emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soygun anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı

Bir işyerinde gerçekleşen hırsızlık anları ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlığı gerçekleştiren şüphelilerden yaşı küçük olan B.T.’nin hırsızlık anından yüzünü gizlediği görüldü.

Editör

Son Güncelleme: 01.06.2017 02:36
Anahtar Kelimeler:
ErzurumEMNİYET
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.