Doktor hastanedeki odasında ölü bulundu

Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Tıp Fakültesi'nde görevli olan Dr. Emre Bakırlı hastanedeki odasında ölü bulundu.

admin
admin
10 Eylül 2019 Salı 12:34
Doktor hastanedeki odasında ölü bulundu

Olay, Erzurum Atatürk Üniversitesi içerisinde bulunan Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Dr. Emre Bakırlı'nın (30), gece nöbetçi olarak kaldığı hastane odasında yüksek dozda ilaç alarak intihar ettiği ileri sürüldü. Sabah saatlerinde nöbetçi hekim odasında çalışanlar tarafından bulunan Emre Bakırlı’nın hayatının kaybettiği belirlendi.

Bakırlı’nın üzerinde intihar notu bulan arkadaşları durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Odada yapılan olay yeri incelemeleri sonrasında Emre Bakırlı’nın cenazesi hastanenin morguna kaldırıldı.

Atatürk Üniversitesi yönetimi tarafından yapılan basın açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

“Üniversitemiz Tıp Fakültesi hekimlerinden Araştırma Görevlisi Dr. Emre Bakırlı’nın bu gece saatlerinde yüksek dozda ilaç almak suretiyle intihar ettiği savcılık tarafından yapılan ilk incelemeler neticesinde tespit edilmiş, kesin sonucun yapılan otopsinin ardından açıklanacağı bildirilmiştir.

Bu gece saatlerinde Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanesi genel cerrahi servisinde nöbetçi olan Emre Bakırlı sabah saatlerinde nöbetçi hekim odasında çalışanlar tarafından ölü olarak bulunmuştur. Yapılan incelemeler sonucunda şahsın üzerinden bir intihar notu çıktığı bilgisi savcılık tarafından paylaşılmıştır. Atatürk Üniversitesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı dileriz.”

Editör

Son Güncelleme: 10.09.2019 12:39
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDoktor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.