Çatıya çıkan genç mahalleyi ayağa kaldırdı

İntihar etmek isteyen genci sevgilisinin teyzesi vazgeçirdi

admin
admin
27 Mayıs 2019 Pazartesi 13:58
Çatıya çıkan genç mahalleyi ayağa kaldırdı

Erzurum’da bir genç tartıştığı sevgilisinin evinin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Genci intihardan sevgilisinin teyzesi vazgeçirdi.

Erzurum’un Palandöken ilçesinde bir evin çatısına çıkan 18 yaşındaki bir genç bütün mahalleyi ayağı kaldırdı. Kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra evin çatısına çıkan E.K başını ellerinin arasına alıp ağlamaya başladı.

Olayı gören mahalleli polis, itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri E.K’yi uzun süre ikna etmeye çalışsa da faydası olmadı. Genç kızın teyzesi dışarı çıkarak intihar etmek isteyen E.K’yi sakinleştirdi ve intihardan vazgeçirdi.

Uzun uğraşlar sonucu intihardan vazgeçen genç aşağı indikten sonra baygınlık geçirdi. 112 acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan E.K’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumIntihar Girişimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dado 2019-05-29 11:43:56

senin yaşın kaç başın kaç lan milletin başını ağrıtıyon