Cami duvarına yazı yazan zanlılar yakalandı

Erzurum'un Yakutiye ilçesindeki tarihi bir caminin duvarına İngilizce olarak "Allah yok" şeklinde yazı yazdıkları öne sürülen iki kişi gözaltına alındı.

admin
admin
05 Ekim 2018 Cuma 18:58
Cami duvarına yazı yazan zanlılar yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri, ilçedeki Tarihi Yukarı Mumcu Camisi duvarına dini duyguları istismar edici yazı yazıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, kimlik bilgilerine ulaştığı biri kadın iki şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

Polisteki işlemleri tamamlanıp Erzurum Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler, savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Bu kişilerden kadın zanlının sprey boya ile cami duvarına İngilizce olarak "Allah yok" şeklinde yazı yazıp yanındaki diğer zanlı ile kaçmasını güvenlik kamerası görüntüledi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumCami DuvarıYazı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.