Başarılı öğrenci kaza kurbanı

Erzurum'da lise öğrencisi genç kız, trafik kazası kurbanı oldu. 17 yaşındaki lise öğrencisi Sümeyye Gürbüz, yaralı olarak kaldırıldığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

admin
admin
22 Mayıs 2017 Pazartesi 01:14
Başarılı öğrenci kaza kurbanı

Olay, Erzurum'un Palandöken ilçesi Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında meydana geldi. M.F. yönetimindeki 25 DB 520 plakalı araç, İbrahim Hakkı Fen Lisesi öğrencisi Sümeyye Gürbüz'e çarptı.

Kaza bölgesinde bulunan vatandaşların 112'ye haber vermesinin ardından olay yerine gelen ambulans, Sümeyye Gürbüz'ü yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen genç kız, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kızın aslen Bitlis Ahlatlı olduğu ve kardeşiyle birlikte aynı okulda öğrenim gördüğü öğrenildi.

Başarılı bir öğrenci olduğu ifade edilen Sümeyye Gürbüz'ün ölüm haberi, İbrahim Hakkı Fen Lisesi'ni de yasa boğdu. Sırasına güller ve resim konulan başarılı öğrencinin elim bir kaza sonucu vefatı okul arkadaşlarını yasa boğdu. Sümeyye Gürbüz'ün cenazesi ailesine teslim edildikten sonra memleketi Bitlis'te toprağa verilecek.

Sümeyye Gürbüz’ün AK Parti Ahlat eski ilçe başkanı Sıddık Gürbüz’ün kızı, Ahlatlı Gazi Musa Gürbüz’ün de yeğeni olduğunu öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 22.05.2017 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.