Baba yer gösterdi, yetkililer kazdı

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 5 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Furkan Yiğit'i arama çalışmaları kapsamında şüpheli mezarda yapılan kazı sonucu mezarın başkasına ait olduğu ortaya çıktı.

admin
admin
22 Nisan 2019 Pazartesi 08:34
Baba yer gösterdi, yetkililer kazdı

Karaçoban ilçesinde 6 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Furkan Yiğit'in bulunması için başlatılan arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle ara verildi

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 6 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Furkan Yiğit'in bulunması için başlatılan çalışmalarından sonuç alınamadı.

Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma görevlileri, Budaklı Mahallesi'nde çarşamba günü evinin önünde oyun oynadıktan sonra kaybolan Yiğit'in bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Beşinci günde erken saatlerde başlayan arama çalışmalarında, jandarma ekipleri dağlık arazi ile köy içinde, AFAD dalgıçları da botlar yardımıyla Kocasu Çayı'nda küçük çocuğa ait bir ize ulaşmaya çalıştı.

Köy mezarlığında da arama yapan ekipler, Furkan Yiğit'le ilgili herhangi bir emareye ulaşamadı.

Havanın kararması nedeniyle bölgedeki arama çalışmalarına ara verildi.

Furkan Yiğit, 6 gün önce evinin önünde oyun oynadıktan sonra kaybolmuş, eve dönmemesi üzerine çocuğu arayan ailesi ve yakınları, küçük Furkan'ı bulamayınca jandarmadan yardım istemişti.

Bunun üzerine Yiğit'in bulunması için jandarma ve AFAD ekiplerince çalışma başlatılmıştı.

Editör

Son Güncelleme: 22.04.2019 07:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.