200 TL GÖSTERDİ, 500 TL KAPTIRDI

Türkiye’nin en büyük para banknotunu söyledi 500 TL’sini kaptırdı.

admin
admin
15 Ağustos 2016 Pazartesi 02:08
200 TL GÖSTERDİ, 500 TL KAPTIRDI
Erzurum’da yaşanan bir olayda Türkiye’nin en büyük para banknotunu göstermek isteyen vatandaş gaspçılara 500 TL’sini kaptırdı.
Olay, Erzurum Yenişehir semtinde meydana geldi. C.D., yolda yürürken yanına bir otomobil yaklaşarak, içindeki şahıslar ‘Türkiye’nin en büyük para banknotu’ hangisi diye sordular. Bunun üzerine C.D. şahıslara 200 TL cevabını verdi. Şahıslar C.D.’ den en büyük parayı göstermesi için ısrar ettiler. Bunun üzerine C.D. cebinden çıkardığı paraları ‘işte en büyük para’ diyerek şahıslara gösterdi. Bu esnada otomobil içinde sağ koltukta oturan şüpheli C.D.’nin elindeki paraları almak istedi. Durumu fark eden C.D. paraları geri çekmek istese de şahıslar elindeki paraları alarak olay yerinden uzaklaştı. C.D. şahıslara 500 TL’sini kaptırmasının ardından adli mecralara giderek şikayette bulundu.
Olayla ilgili tahkikata başlatıldı. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumGasp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.