17 yaşındaki genç yayaya çarptı

Erzurum’da 17 yaşındaki sürücü belgesi olmayan gencin kullandığı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı.

admin
admin
14 Ekim 2018 Pazar 11:18
17 yaşındaki genç yayaya çarptı

Kazanın ardından bir süre kaçan sürücü, daha sonra gidip polis merkezine teslim oldu.

Kaza, Erzurum’un Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 25 AAG 729 plakalı otomobili alıp akranı 3 arkadaşıyla birlikte gezintiye çıkan 17 yaşındaki sürücü belgesi olmayan genç, Yenişehir alt yol güzergahında yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan vatandaş, 112 sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından şoka girip otomobili olay yerinin az ilerisinde bırakarak kaçan şüpheli sürücü ve arkadaşları daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Editör

Son Güncelleme: 14.10.2018 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.