Dün akşam saatlerinde o kadar çok telefon trafiği yaşadım ki, o telefonların sesi halen daha kulaklarımda çınlıyor.

Bu telefonlardan en hareketlisi TÜFAD Şube Başkanı Abdusselam Gökçan’dan geldi.

Telefonumun zili en yüksek seviyede çalıyor. Telefonumun ekranında Abduş Hoca’nın ismi yazıyordu.

‘Alo’ dedim, Abduş Hoca’ya…

Abduş Hoca, haklı olarak yüksek bir ses tonuyla serzenişte bulunmaya başladı.

TÜFAD Şube Başkanı Abdusselam Gökçan, Yakutiye Belediyespor ile BAL Baraj maçı oynayacak olan Aras 12 Martspor’un ligden çekildiği haberini verdi.

Futbolun Erzurum’daki yetkili isimlerinden biri olan Abduselam’ın bu haberi vermesiyle birlikte biz de harekete geçtik. İlgili ve yetkili kişilerle görüştük.

Evet!... Hiç böyle bir şey olur mu, durup dururken, BAL’da başarılı olan ve BAL baraj maçı öncesinde de favori durumda bulunan bir ekipten “Ligden Çekildik” hamlesi gelince bir araştırma yapalım dedik.

Yaptığımız araştırma neticesinde Aras 12 Martspor Futbol Takımı’nın önümüzdeki yıl devam etmeme kararı aldığı ve bu kararda da özellikle Kiler Grubu’nun ısrarcı olduğu bilgisi geldi.

Artık yapabilecek bir şey yok!...

Kalan sağlar bizimdir zihniyeti ile hareket etmek zorundayız.

Yani artık varsa yoksa BAL için gündemimiz Yakutiye Belediyespor…

Geçmişte Aşkale Belediyespor ile birlikte Erzurum’u Bölgesel Amatör Lig’de en iyi temsil eden takım Yakutiye Belediyespor’du…

İnşallah yine öyle olur.

Şimdiden Yakutiye’ye BAL hayırlı olsun.

Başarılar Yakutiye Belediyespor…

Geçmişte basın olarak Yakutiye Belediyespor’a nasıl destek veriyorduysak, bundan sonra daha fazla destek vermeye hazırız.

BAL’da alacağı sonuçlar her ne olursa olsun.

Evet!...Biz daha önce de belirtmiştik, Belediye Başkanı Ali Korkut’un sporu sevdiğini ve destek verdiğini…

Hatta Ali Başkan takımının Yolspor ile oynayacağı maça çıkmamıştı, ardından da Yolspor BAL’a gitmemişti.

O yıl Erzurum sezonu BAL’sız geçirmişti.

İnşallah yeni sezonda aynı sorunları yaşamayız.

Yani artık Aras 12 Mart’ın BAL Baraj maçına çıkma şansı ortadan kaybolduysa, Erzurum ve Erzurum futbolu için Yakutiye Belediye Başkanı Sayın Ali Korkut’un taşın altına elini değil gövdesini koyacağına inancım tam…

Benim bildiğim ve yakından tanıdığım Ali Korkut da bunu yapacak karakterde bir siyasetçi…

Yani geçmişte sudan bahanelerle takımını BAL’dan çektikten sonra pişman olduğunu da bilenlerden biriyim Ali başkanın…

Evet!... BAL şimdiden Yakutiye’ye ve Erzurum’a hayırlı olsun.

TÜFAD Başkanı Abdusselam Gökçan’ın dünkü serzenişlerine hak vermekle birlikte şunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Abduş Hocam, bugün Erzurum’un BAL şansı varken, yani Aras 12 Martspor’da çıkıp maçı kazandıktan sonra deseydi ki; “Ben Yokum” o zaman daha mı iyi olacaktı.

Evet!...Aras Elektirik Dağıtım A.Ş yetkilileri Kiler Grubu’nun üst düzey yöneticilerini ikna edemediği için durum bu noktaya gelmiş.

Artık yapacak bir şey yok.

En azından Erzurum BAL’sız kalmayacak ve kimse de ceza almayacak.

Hatta Erzurumlu futbol severlerde cezalandırılmamış ve futboldan mahrum bırakılmamış olacak.

Bugüne kadar Aras 12 Mart’a destek veren Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Fikret Akbaş, Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Babur, Kulüp Başkanı Cafer Nuroğlu, Genel Kaptan Mithat Yurt, Teknik Patron Necdet Gümüşenek ve fedakarca sezon boyunca mücadele eden futbolculara teşekkür ediyorum…

Haydi Ali Başkan, görev sırası sende…

‘Ali Korkut Başkan Yakutiye Şampiyon’

Mesaj alınmıştır İnşallah…

Allah güç kuvvet versin.

İşiniz rast gele…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
celal dilsiz 2017-04-27 16:26:24

Ne kadar acı bir durum. Erzurmda her lig için 2 ser gruo varken günümüzde sadece tek grup ve az sayıda takım müacadele eder olmuş. Hic bunlar gündeme.gelmiyor.
Sebepler ve sorumlular ortada yok. Amatör futbol son nefeslerini yaşıyor. Ve halan daha birileri bu işin nemasını yiyor. Yav yiyilecek ne kaldıki. Erzurum spor ortada amatör ligler ortada neyin tribi neyin kafasındayız.Kapanan onca kulüp ve sözde kalan yardımlar. Bi formayla iş yürümüyor. Okuyirsa ben bu halimle 20 forma almaya hazırım. Siyasetciler 3 5 zengin etrafında pervane dönüyor. İş adamları burda kazanıp batıya yatırım derdindeler. Alttan yrtişen tek futbolcumuz yok. Bal liginde top oynayanlar perişan . Ceplerinde kuruş yok neyin başarısı neyin kasıntısındayız.
Yakutiye spora başarılar.
Siyaset futboldan elini çekmeli sen ben ortadan kalkmalı.

Avatar
misafir 2017-04-27 12:03:06

Aras 12 martspor maalesef ki bölgesel amatör lig de Erzurum'u iyi temsil edemedi.Erzurum'un yerine son sıralar değil ilk beştir bundan dolayı yakutiye belediyesporun bölgesel amatör lig de yer alması Erzurum açısından daha iyi oldu.Ayrıca şu konuya dikkat çekmek istiyorum :Nasıl ki palandöken belediyesi voleybol da palandöken belediyesporu destekleyip bir üst ligde oynamasını sağlıyorsa ve yine aziziye belediyesi hentbol da aziziye termalsporu destekleyip takımın süper lig de oynamasını sağlıyorsa sayın yakutiye belediye başkanı da yakutiyesporu destekleyip takımın üst ligler için mücadele etmesini sağlamalıdır.Bunu yaparken erzurum altyapısında yetişen gençlere yer vermesinin yanı sıra il dışında yaşayan veya çevre illerde yaşayan deneyimli oyuncuları takımın bünyesine katıp takımın üçüncü lige çıkması için uğraşılmalıdır.Artık erzurum halkı erzurum taraftarları bir takımı daha üst liglerde görmek istiyor.