Kuşkusuz Koronavirüsle mücadelede en başarılı ülkeler arasında Türkiye geliyor.

Bu bizim için gurur vesilesi…

İnşallah, ülkemiz dünyanın bir çok değişik ülkesinde yaşanan kayıpları ve vakaları yaşamaz.

***

Tabi ki, bu Koronavirüs sürecinde tedbirlerimizi alırken, dualarımızı da eksik etmiyoruz.

Dua ve moral bu süreçte çok önemli, kadere inanmış insanlar olarak dua ve moralin manevi açıdan faydasını bilmeyen yoktur aramızda…

***

Ülkemizin birlik beraberliği en çok dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde vatandaş olarak bizim görevimiz Koronavirüs tedbirlerine harfiyen uymak…

***

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyası ile milletimiz yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini gösteriyor bugünlerde…

***

Sağlık çalışanlarımıza, Polisimize, Askerimize alkış tuttuğumuz bugünlerde, Erzurum’da da alkışı hak eden kurum ve kuruluşları es geçmemek gerekir.

Başta Korona Virüsle mücadelede ilimizde başrol oynayan Valimiz Okay Memiş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen olmak üzere Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’a, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar’a Korona Virüsle Mücadelede can siper çalıştıkları için teşekkürler…

Tabi Sağlık İl Müdürlüğümüzü, hastanelerimizi, Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi’ni de ‘es’ geçmemek gerekir.

Aynı zamanda diğer ilçe belediyelerini de…

***

Sağlık İl Müdürlüğü ile birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü de Koronavirüsle mücadelede adeta bu şehrin hamisi oldular.

Eğitimde çıtanın yükselmesi için seferber olan İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz nezaretinde Yakutiye Hamidiye Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ürettikleri maskelerle alkışı yürükten hak ettiler.

***

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Korona Virüsle mücadele kapsamında bu şehre kattığı katma değer hiç unutulur mu?

Öğrencilik hayatımda çok büyük desteklerini gördüğüm ve en az babam kadar üzerimde emeği bulunan Osman Aksakal’ın okul müdürlüğünü yaptığı lise ürettiği dezenfekte ürünleri ile sağlığa büyük katma değer sağladılar.

Bir alkış da Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne…

***

Tabi bu gelişmeler arasında en önemli icraatlardan birine de Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü attı, Gençlik Merkezleri aracılığıyla…

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatlarıyla Erzurum GSİM kentte Siperli Yüz Maskesi üretiyor, sağlık çalışanları ve karantinada bulunanlar için…

***

Bugüne kadar İnsan odaklı sayısız faaliyete ve etkinliğe imza atan Erzurum GSİM Yakutiye Gençlik Merkezi ve Palandöken Gençlik Merkezi, Korona Virüsle mücadele kapsamında boş durmuyor.

Siperli Yüz Maskesi üretiyor, hem de günde 500 adet…

Sağlık için önemli olan bu çalışmanın Kahramanları ise gençlik liderleri…

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil gözetiminde sosyal mesafeye uyarak, hijyenik bir ortamda Siperli Yüz Maskesi üreten gençlik liderleri büyük gurur yaşıyor.

Düşünün ki, işleri gençlere hizmet götürmek olan gençlik liderleri maske yapmada da hünerli ve yetenekli oldukları gösterdiler.

Hakikaten alkışı hak ettiler.

Eee; O zaman bir alkışta GSİM Gençlik Merkezlerine ve Gençlik Liderlerine…

***

Tabi bu süreçte halkın sağlığı adına vatandaşın evinde kalması için büyük çaba gösteren Emniyet Müdürlüğümüze ve ‘SİZ HABERSİZ KALMAYASINIZ’ diye mesai harcayan meslektaşlarımı da alkışlıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.