Akil adamlar Türkiye’de yine sahneye çıktılar. Amaç Türkiye’yi sisli yollarda oyalamak ve bölücülere ve efendilerine zaman kazandırmak!
Lavrens’e rahmet okutacak hünerli akil insanlar var, içlerinde.
Amaç; Lavrens’in sürdürdüğü başarılı ve hacimli geçmişteki çalışmaları hızla tamamlamak ve kendilerince mutlu sonuca ulaştırmak.
Ve günümüz BOP projesi kapsamındaki sürümü Ortadoğu ile birlikte Türkiye’ye yüklemek!
Makyavelli bugünkü Türkiye’yi görüp, emperyalistlerin gerçek yüzlerini anlasa ve taraf olmasaydı, Prens kitabındaki görüşlerine akil adamlarla padişahın işbirliğini nasıl yaptığını da alırdı.
Milletten akıllı olduğunu sanan bir grup ve kendi anlatamadıklarını millete başka ağızlardan anlatmaya çalışan bir yönetim.
Dünyanın en kanlı örgütünden öğüt alarak ülkemi yarınlara hazırlayacağını düşünen bir garip idare şekli.
Dünyada ilk olduğunu biliyorum ve son olacağına da inandığım bir yol, terörist başıyla görüşüp gelecek inşa etmek!
Akil değil, gerçek milliyetçi, vatanını seven, emperyalist devletlerin plan ve projelerini bilen akıllı adamlara ihtiyacımız var; bu son derece doğru.
Bu akıllı adamların da Türk Milleti’ne anlatacağı doğrular olduğu bir gerçek.
Akıllı adamların doğruları, devlet bölünürse, kadavrasından kurulacak devletlerin emperyalist ülkelerin daha kolay ve daha çok oyuncağı olacağıdır.
Emperyalist ve kapitalist ülkeler için ırk, mezhep fark etmemektedir. Mühim olan insanların savaşması, silah satışı yapmaları ve o coğrafyada yaşayan insanların insan gücünü kullanmaları ve zenginliklerini ele geçirerek yönetmeleridir.
Emperyalist ülkelerin başka doğrusu ve hedefi yoktur! Bunun en acı örneğini Afrika tarihinde görebiliriz.
Sonra Ortadoğu!
Akıllı adamlar, Türklere, özellikle de bölünme için motive edilmiş veya motivasyonu olayların gelişiminden almış Kürtlere anlatması gereken çok önemli tehlikeler söz konusu.
Akıllı adamlar Ortadoğu’da yaşanan kanlı olayların gerçek yüzünün, emperyalist ülkelerin çıkarları doğrultusunda geliştiğini ve sonuçta kendilerinden başka mutlu insanlar olmayacağını anlatmalıdırlar.
Emperyalizm, kapitalizm paradan başka bir şey düşünmez.
Para, amaçtır ve her yol mubahtır, onlar için.
Şu anda Ortadoğu petrolleri silaha dönüşerek kapitalist ülkelerin kasalarına girmektedir. Yarın petrollerin parası kasalarında olacak. Ortadoğu’da ise kurumuş kan ve gözlerden artık akmayan yaşlar kalacak!
Bağımsızlığın, Türkiye için değerinin ne kadar hayati kıymeti olduğunu idrak etme zamanıdır.
Akıllı adamlar hep bağımsız düşündü ve bağımsız yaşadılar, emperyalistler ve direktifleriyle yaşamak harakiri yapmaktır.
Akıllı adamlar, zaman geçmeden bunu fark edenler ve bağımsızlık için mücadele edenlerdir.
Olaylara günlük hadise ve günlük kavgaların dışından bakıldığında, Ortadoğu’nun gelecek planını yapanların niyetleri ve hedefleri açıkça görülmektedir.
Şimdiden; Ortadoğu hakkında yalnızca Ortadoğu milletleri söz ve karar sahibi değillerdir. Bunu anlayabiliyor muyuz bari?
Ve akil adamlar denen sözde aydınlar; ne kadar farkındalar?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zekiye çomaklı 2014-10-23 22:15:06

tevhit bey eline sağlık kalemine kuvvet, feyzin bol olsun...bunlar akil ama adil ve akıllı değiller, sadece yukarda belirttiğiniz gibi birilerine zaman kazandırmak,bunlara fırsat verenlere lanet olsun...